דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

האם יש מה לחשוב בכלל לקנות אמצעי אחסון באלי

שאלות ועזרה הדדית
4 3 77 3

קרא עוד

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    53 צפיות
    אבי לויא
    @לחי כתב: האם זה קורה לפעמים? כן, לפעמים לוקח גם חודשיים למשלוח.
  • האם האוזניות האלו מקוריים???!

שאלות ועזרה הדדית
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    101 צפיות
    S.Z.SS
    מומלץ להסתכל גם כאן https://mitmachim.top/topic/88095/המלצה-סקירת-מספר-אוזניות-בלוטוס-מנסיון-אישי
  • האם עוד מוצרים זה בכל מחיר?

שאלות ועזרה הדדית
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    110 צפיות
    ל
    @אין-על-בורא-עולם רציתי לשאול באופן עקרוני.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    70 צפיות
    פב''ב הראשוןפ
    @לומד-מטעויות כתב: אם אני רוצה לתפוס את הקופונים הרלוונטים לי שזה עד תקרת המכס האפשרית בארץ, אם אני מכניס מוצר לעגלה שעולה הרבה זה תופס את כל הקופנים גם בסכום נמוך יותר, או רק לסכום הזה? @פב-ב-הראשון תודה אלוף!!! כמו ש @המח-היהודי כתב, אך רציתי להדגיש נקודה חשובה שיש מספר קופונים על כל כל תקרת מחיר, ולפעמים הם שונים בכמה סנט, אפשר כמובן לאסוף את כולם, לא צריך להבהל כשלוחצים על קופון נמוך יותר כשיש הודעה שאתה מפסיד כי תמיד אפשר לבחור בצד באיזה קופונים בדיוק להשתמש, הכי חכם זה קודם לאסוף בתחילת המבצע (לא תמיד כשמופיע הוא כבר התחיל) את הקופונים שנמצאים באלי אקספרס עצמו, ובשלב השני אני אישית הכי אוהב את הקופונים מהאתר זוזו דילס, יש פה עוד רשימה ארוכה של אתרי קופונים, שימו לב מה עוקץ לכם את הקאשבאק…
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    92 צפיות
    ל
    @מים-אחרונים כתב: @לעכשיו כתב: @מים-אחרונים כתב: עכשיו קיבלתי מייל שהגיע לארץ, אבל היה המון זמן תקוע בחול והמון זמן בתוך הארץ. הכל בוודאי בגלל המלחמה, השאלה היא אם יש מה לעשות? הם יתנו על זה פיצוי או משהו? כמה זמן? נראה לי מתקרב לחודשיים. תנסה לפתוח בקשת החזר על זה שעברו יותר מ45 יום