נגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES
-
@Magnus-Carlsen כתב בנגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES:
@יוני-אקספרס יש בנגן FRP?
נראה לי שכן כי יש לו שירותי וגל רשמיים
@יוני-אקספרס אז זה אומר שיש
תודה -
שלום לכולם
כולם שומעים, קוראים, על הנגן M36PLUS מחירים, הצעות, בקשת מידע, עזרה, באגים ועוד
אז הנה הכל במקום אחד
נתחיל במפרט
חשוב להדגיש אני מדבר על דגם ה PLUS
מותג: Fanvace 📱
חומר גוף: מתכת 🔨
אנדרואיד 13 1️⃣3️⃣
אחסון פנימי (ROM) 32 GB 📀
תומך בכרטיס SD וגם מגיע עם כרטיס של 64GB עם אפשרות הרחבת כרטיס של 512 GB 💾
מצלמה אחורית 13 MP וקדמית(סלפי) 5 MP הסרטה באיכות HD גרסת הפלוס מגיע עם פנס לפלאש איכות חדה 📸 🎥
גודל 4 אינץ’ 📏
מעבד MT6769R\C עם 8 CORE (ליבות) תגובה מהירה וחלקה 💪🏼
4 GB RAM
בלוטוס 5.0 יציב 👌
תומך באוזניות 3.5 MM (רגילות חוט) ✅
רמקול חיצוני ✅
סוללה 2000 MAH ליתיום לא מתחמם בטעינה ולא בשימוש מסיבי 🔋
נותן 60 שעות פעילות שקטה כלומר בלי כלום 😴
20 שעות מוזיקה 🎶
6 שעות וידאו 🎥
וזמן הטענה הוא בין 3 ל 4 שעות (אין מצב הטענה רגיל רק טעינה איטית אבל גם אז די מהר) 🔌
תומך OTG (מתאם דיסק און קי)
הנגן מגיע עם כל האפליקציות שרואים בתמונה
הנגן מגיע עם כרטיס 64 GB כמו שהזכרתי לעיל כבל מגן אחורי אוזניות חוט וקדמי קופסא מקרטון גדולה 🎁
כמובן תומך WI-FI אם אתם לא מכשירים אפשר להכשיר על ידי קיידרואיד 🛜
קיבל אישורים בתקן : FCC / ROHS / WEEE 📄
חשוב להדגיש כל המידע פה מניסיון וללא ניסוח מבינה מלאכותית המחיר כרגע 240 שקל אבל זה יורד עכשיו אין מבצעים
להזמנה
לשאולות נוספות ניתן לשאול ואני אשתדל לענות בהצלחה
העליתי תמונות מתורגמות לעברית מעלי אקספרס
-
@Magnus-Carlsen כתב בנגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES:
למעונים יש סקירה נוספת כאן
-
@יוני-אקספרס קודם כל תודה על המדריך
כמה הערות א. יש לי קישור יותר זול ב. אין צריך לבחור בדגם הפלוס גם מי שמזמין את הדגם הרגיל מקבל פלוס ג. במבצע האחרון שהיה באלי אקספרס לא מזמן קניתי את זה עם קופונים ב-120 שח ד. הנגן מגיע עם טיפה באגים ולא כשר מי שרוצה ניתן להכשיר אצלי בתשלום (בגרסה תוקנו גם הבאגים) -
@ezerphone כתב בנגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES:
לא תומך OTG (מתאם דיסק און קי) 📵
לא נכון
אולי זה תלוי בדגמים כמו ב M36 הרגיל
-
@ezerphone כתב בנגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES:
לא נכון
אולי זה תלוי בדגמים כמו ב M36 הרגיל
-
@יוני-אקספרס כתב בנגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES:
לא נכון
ניסתי. לא הלך וגם ראיתי פוסט במתמחים שאחד שאל איך להפעיל OTG אז הבנתי שאין
אז יש או לא? -
@יוני-אקספרס כתב בנגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES:
לא נכון
אז יש או לא?@יוני-אקספרס כתב בנגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES:
לא נכון
אז יש או לא?אין מה להתווכח זו מציאות בדגם הפלוס יש otg (אני בעצמי בדקתי) אם תרצה תעשה סקר במתמחים
-
לא נכון
אז יש או לא?אין מה להתווכח זו מציאות בדגם הפלוס יש otg (אני בעצמי בדקתי) אם תרצה תעשה סקר במתמחים
לא נכון
אוקי טוב אני בודק את העניין ולגבי הסקירה שאתה עשית א כל לא היה פה ב לא נתן מענה מושלם
-
@יוני-אקספרס קודם כל תודה על המדריך
כמה הערות א. יש לי קישור יותר זול ב. אין צריך לבחור בדגם הפלוס גם מי שמזמין את הדגם הרגיל מקבל פלוס ג. במבצע האחרון שהיה באלי אקספרס לא מזמן קניתי את זה עם קופונים ב-120 שח ד. הנגן מגיע עם טיפה באגים ולא כשר מי שרוצה ניתן להכשיר אצלי בתשלום (בגרסה תוקנו גם הבאגים)כתב בנגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES:
ג. במבצע האחרון שהיה באלי אקספרס לא מזמן קניתי את זה עם קופונים ב-120 שח
עכשיו אפשר לקנות ב120

-
אגב מי שרוצה להכשיר את הנגן הזה אני מכשיר בתשלום בב"ב,
ו @ezerphone מכשיר בירושלים. -
ו @ezerphone מכשיר בירושלים.@ישי כתב בנגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES:
כנ"ל
פרטים במייל שבפרופיל -
@Magnus-Carlsen
אין frp!!!
ולכן ההכשרה שלו לא שווה הרבה
@יוני-אקספרס כדאי שתכתוב את זה בסקירה, הבה רוצים רק נגן שאפשר להכשיר בצורה הרמטית, זה אייפון לכל דבר בלי הכשרה/פריצה של ההכשרה שבנגן הזה זה מאוד קלסתם אגב זה שיש שירותי גוגל עדיין לא מוכיח שיש frp בפרט במכשירים סיניים
-
@Magnus-Carlsen
אין frp!!!
ולכן ההכשרה שלו לא שווה הרבה
@יוני-אקספרס כדאי שתכתוב את זה בסקירה, הבה רוצים רק נגן שאפשר להכשיר בצורה הרמטית, זה אייפון לכל דבר בלי הכשרה/פריצה של ההכשרה שבנגן הזה זה מאוד קלסתם אגב זה שיש שירותי גוגל עדיין לא מוכיח שיש frp בפרט במכשירים סיניים
-
@YOLEVI כתב בנגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES:
לא שיש כזה מושג הררמטי באנדרואיד
החסימה של סאמויקס באנדרואיד היא כן הרמטית לענ’'ד.
-
-
@YOLEVI כתב בנגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES:
לא שיש כזה מושג הררמטי באנדרואיד
החסימה של סאמויקס באנדרואיד היא כן הרמטית לענ’'ד.
-
שלום לכולם
כולם שומעים, קוראים, על הנגן M36PLUS מחירים, הצעות, בקשת מידע, עזרה, באגים ועוד
אז הנה הכל במקום אחד
נתחיל במפרט
חשוב להדגיש אני מדבר על דגם ה PLUS
מותג: Fanvace 📱
חומר גוף: מתכת 🔨
אנדרואיד 13 1️⃣3️⃣
אחסון פנימי (ROM) 32 GB 📀
תומך בכרטיס SD וגם מגיע עם כרטיס של 64GB עם אפשרות הרחבת כרטיס של 512 GB 💾
מצלמה אחורית 13 MP וקדמית(סלפי) 5 MP הסרטה באיכות HD גרסת הפלוס מגיע עם פנס לפלאש איכות חדה 📸 🎥
גודל 4 אינץ’ 📏
מעבד MT6769R\C עם 8 CORE (ליבות) תגובה מהירה וחלקה 💪🏼
4 GB RAM
בלוטוס 5.0 יציב 👌
תומך באוזניות 3.5 MM (רגילות חוט) ✅
רמקול חיצוני ✅
סוללה 2000 MAH ליתיום לא מתחמם בטעינה ולא בשימוש מסיבי 🔋
נותן 60 שעות פעילות שקטה כלומר בלי כלום 😴
20 שעות מוזיקה 🎶
6 שעות וידאו 🎥
וזמן הטענה הוא בין 3 ל 4 שעות (אין מצב הטענה רגיל רק טעינה איטית אבל גם אז די מהר) 🔌
תומך OTG (מתאם דיסק און קי)
הנגן מגיע עם כל האפליקציות שרואים בתמונה
הנגן מגיע עם כרטיס 64 GB כמו שהזכרתי לעיל כבל מגן אחורי אוזניות חוט וקדמי קופסא מקרטון גדולה 🎁
כמובן תומך WI-FI אם אתם לא מכשירים אפשר להכשיר על ידי קיידרואיד 🛜
קיבל אישורים בתקן : FCC / ROHS / WEEE 📄
חשוב להדגיש כל המידע פה מניסיון וללא ניסוח מבינה מלאכותית המחיר כרגע 240 שקל אבל זה יורד עכשיו אין מבצעים
להזמנה
לשאולות נוספות ניתן לשאול ואני אשתדל לענות בהצלחה
העליתי תמונות מתורגמות לעברית מעלי אקספרס
@יוני-אקספרס הM36 PLUS במחיר 168 ש"ח זה זול?