דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

שיראו את הקטגוריות בנושא

באגים/הצעות ייעול
1 1 138 1

קרא עוד

• באג בתצוגה של מי שצופה בנושא

נפתר באגים/הצעות ייעול
    4
    2
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    147 צפיות
    מ
    סודר תודה רבה למנהלים!
  • באג בנושאים שיש תמונה בפוסט הראשון

נפתר באגים/הצעות ייעול
    6
    3
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    160 צפיות
    S.Z.SS
    @ClickAndGo כתב: @S.Z.S כתב: @ClickAndGo כתב: @הישראלי סודר ברוך ה’ אבל עכשיו לגמרי לא רואים את הכותרת נושא במובייל! היית מסיר רק את התמונות… זה חשוב לראות את הכותרת נושא… כשגוללים למעלה רואים, וכשגוללים להמשך זה תופס הרבה מקום ועדיף שגם זה לא יראו. נכון, לזה התכוונתי… אני חושב שכן עדיף… לפעמים אתה נכנס לנושא עם הרבה תגובות ואתה שוכח מה זה הנושא הזה… כך לדעתי בכל אופן (בדקתי בM36, שהוא יחסית קטן) נראה לי שזה לא דוגמה לבדוק על הנגן הזה… מי כבר מסתכל איתו בפורום… מה שהתכוונתי שכן יהיה את הכותרת אבל לא את התמונות… ואז ככה זה לא יתפוס הרבה מקום…
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    897 צפיות
    ClickAndGoC
    @ezerphone כתב בהצעת יעול | קטגוריה למכירות וקניות בין חברי הפורום: אולי תגביל את זה איך שהוא או שתעשה שזה רק בכמות מוניטין מסוימת כרגע אני לא רואה צורך, אם יהיה, אולי באמת זה יוכל להיות פתרון
  • הקטנת הכתב??

באגים/הצעות ייעול
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    340 צפיות
    יצחקי
    @חנן אני באמת רואה שיש כאן באג שזה מופיע רק בתצוגה מקדימה פרט זה, אתייג את @מנהלי-הפורום אם יוכלו לבדוק את זה!!
  • פרסמתי את הפורום בפרוג!

באגים/הצעות ייעול
    20
    3 הצבעות
    20 פוסטים
    1k צפיות
    M
    אני דווקא ראיתי שמפרסמים את הפורום כבר, בתוסף “הערוץ” מומלץ מאוד למי שעדיין אין לו, https://www.prog.co.il/threads/חדש-תוסף-הערוץ-להצגת-ערוצים-מהפיתוח-של-קהילת-נטפרי-בתוך-המייל-ממש-כמו-בגוגל-צאט.1108308/ ובעוד מקומות, רק לסבר את האוזן ב"הגיזרה" (שבתוסף) יש 19,000 משתמשים!