דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

סטיק מומלץ

לא נפתר שאלות ועזרה הדדית
9 3 430 2

קרא עוד

• נגן אנדרואיד

הועבר שונות נגן אנדרואיד מומלצים m36
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    252 צפיות
    פב''ב הראשוןפ
    @לומד-מטעויות כתב: @פב-ב-הראשון אולי אני טועה? כן ודאי! M393 PRO [image: d8635128-0bdd-4952-b22e-509f265991fa-image.jpeg] M36 [image: e9b3aa58-a1e6-48b0-a265-09b532d0240d-image.jpeg] Spoiler @לומד-מטעויות מקווה שלפחות תלמד מטעויות…
  • שימוש במטבעות

לא נפתר שאלות ועזרה הדדית אלי אקספרס חיסכון מטבעות
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    278 צפיות
    ClickAndGoC
    @איל-משולש כתב: אפה בדף הזה? תודה רבה על כל העזרה Spoiler אתה לא יכול בתור מנהל לאפשר לי לתת לך לייקים [image: 8ff13375-6e31-4d96-b79e-e47ffe0f8374-image.jpeg] בדף הזה, אבל כשהוא במצב כמו אנדרואיד, ע"י F12 וקונטרול + שיפט + M זה קצת מסובך לפעמים להגיע למצב הזה בדפים הנכונים, כי לפעמים זה נפתח בחלון חדש שהוא כבר לא במצב אנדרואיד, וכל מיני בעיות כאלו
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    463 צפיות
    י
    @יוני-אקספרס כתב: @יוסי כתב: @יוני-אקספרס כתב: @יוסי כתב: @יוני-אקספרס כתב במישהו יכול להמליץ לי על מטען נייד טוב מעלי אקספרס: @יוסי כתב במישהו יכול להמליץ לי על מטען נייד טוב מעלי אקספרס: שמתי שני קופונים ותראה מה המחיר כשאתה מגיע לקופה יש שורה של קופון, תעתיק את הקופונים שבקישור והמחיר ירד לך מאוד לאזור ה100 שח [image: image.png] עשיתי תודה רבה יצא לי 114 תודה הזמנתי אפשר עליו עוד פרטים? בקצרה נפח אמיתי של 20800 מ’'א, 2 יציאות טיפ סי מהירות PD שיכולות להטעין גם מחשב נייד, 2 יציאות רגילות, והטענה מהירה של המכשיר עצמו, מכיון שזה נפח אמיתי אז זה שוקל קצת, וקצת גדול, מטען מעולה, הגיע לי רק עכשיו חחח תודה רבה באמת אחלה מטען גם לי הוא הגיע, באמת ממש מציאה, איכותי מאוד, ומטעין מחשבים ניידים, רק לא כל כך הבנתי אני מחבר את הכבל למחשב ליצאית PD וזה לא עובד לא מטעין אז אתה צריך ללחוץ פעמים על הכפתור עד שיש אור צהוב, תנסה ואם אתה לא מצליח תכתוב לי ואני ידריך אותך בדיוק
  • 0 הצבעות
    12 פוסטים
    427 צפיות
    ה
    @קראנץ-ונילה מצאתי לך מטען נייד אחר https://s.click.aliexpress.com/e/_c4V1i4Gr אותה חברה ובלי כבלים אם מה שהזמנת עוד לא נשלח אתה עדיין יכול לבטל
  • 3 הצבעות
    13 פוסטים
    681 צפיות
    מ
    @אחד-מאנש לא צריך ממיר לזה ואם תבחר EU או שקע איחוד האירופי אז גם לא תצטרך מתאם