דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

איזה אוזניות הכי טובות

שאלות ועזרה הדדית
12 7 675 5
  • @הרשלה במוזיקה הכי טוב זה ליברטי 4 פרו וגם בסינון רעשים
    אבל בסוללה 4 NC לוקח

• @הרשלה במוזיקה הכי טוב זה ליברטי 4 פרו וגם בסינון רעשים
    אבל בסוללה 4 NC לוקח

@ישי
    ומצד המיקרופון מה הכי טוב מהאוזניות האלו
    @moti ראיתי כבר את השרשור הזה אבל יש שם רק את הNC 4 ממה שאני הבאתי

• @ישי
    @moti ראיתי כבר את השרשור הזה אבל יש שם רק את הNC 4 ממה שאני הבאתי

@הרשלה כתב באיזה אוזניות הכי טובות:

במתמחים אחד כתב שהמיקרופון של הפרו יותר טוב מ NC4.

• אני עם הליברטי 4 פרו
    וממש נהנה

• גם אני, אחד מהאוזניות הכי טובות ששמעתי
    ממש נוחות לאוזן לא מרגישים אותה באוזן ויש לזה סאונד ברור וממש חזק
    אני אישית ממש ממליץ

• אני עם שלשתם ומאוד נהנה מכולם…

• אני עם שלשתם ומאוד נהנה מכולם…

@יצחק
    אחרי שקלול של כל הדברים מה הכי כדאי מהם?

• דבר ראשון איל ליברטי 5 פרו לעת עתה . לא בטוח שיהיה גם.
    הליברטי 4 פרו הם האוזניות הכי מתקדמות שיש לאנקר בסדרה . הליברטי 4 פרו הרבה יותר טוב מה 5 לדוגמה שני דרייברים של 10.5 לתדרי בס וצלילים נמוכים ודרייבר של 4.6 לטווח הבינוני והגבוה לעומת דרייבר יחיד של 9.2 בליברטי 5 אומנם לליברטי 5 יש בס עשיר יותר אבל פחות נקיות צליל והפרדה בין התדרים השונים .
    הסוללה של הקייס 48 שעות לליברטי 5 לעומת 40 שעות לליברטי 4 פרו אבל ל4פרו יש טעינה סופר מהירה 5 דקות ל4 שעות השמעה.
    ל4 פרו יש מסך שליטה בקייס על עוצמל השקיפות וביטול הרעשים אבל הוא לא כל כך נוח לתפעול . אבל כן נחמד המידע היותר מפורט על רמת הטעינה ואחוז הסוללה לכל אוזניה ולקייס .

• דבר ראשון איל ליברטי 5 פרו לעת עתה . לא בטוח שיהיה גם.
    הליברטי 4 פרו הם האוזניות הכי מתקדמות שיש לאנקר בסדרה . הליברטי 4 פרו הרבה יותר טוב מה 5 לדוגמה שני דרייברים של 10.5 לתדרי בס וצלילים נמוכים ודרייבר של 4.6 לטווח הבינוני והגבוה לעומת דרייבר יחיד של 9.2 בליברטי 5 אומנם לליברטי 5 יש בס עשיר יותר אבל פחות נקיות צליל והפרדה בין התדרים השונים .
    הסוללה של הקייס 48 שעות לליברטי 5 לעומת 40 שעות לליברטי 4 פרו אבל ל4פרו יש טעינה סופר מהירה 5 דקות ל4 שעות השמעה.
    ל4 פרו יש מסך שליטה בקייס על עוצמל השקיפות וביטול הרעשים אבל הוא לא כל כך נוח לתפעול . אבל כן נחמד המידע היותר מפורט על רמת הטעינה ואחוז הסוללה לכל אוזניה ולקייס .

@David
    תודה!!
    ומה הכי כדאי בין ליברטי 4 פרו לP40?

• ברור שמבחינת השיחות טלפון הפרו לוקח

קרא עוד