איזה אוזניות הכי טובות
-
אני בדרך לקנות אוזניות מישהו יודע לומר מה המפרט של האוזניות האלו של אנקר
ליברטי 3 PRO
4 NC
4 PRO
5 PRO -
-
גם אני, אחד מהאוזניות הכי טובות ששמעתי
ממש נוחות לאוזן לא מרגישים אותה באוזן ויש לזה סאונד ברור וממש חזק
אני אישית ממש ממליץ -
דבר ראשון איל ליברטי 5 פרו לעת עתה . לא בטוח שיהיה גם.
הליברטי 4 פרו הם האוזניות הכי מתקדמות שיש לאנקר בסדרה . הליברטי 4 פרו הרבה יותר טוב מה 5 לדוגמה שני דרייברים של 10.5 לתדרי בס וצלילים נמוכים ודרייבר של 4.6 לטווח הבינוני והגבוה לעומת דרייבר יחיד של 9.2 בליברטי 5 אומנם לליברטי 5 יש בס עשיר יותר אבל פחות נקיות צליל והפרדה בין התדרים השונים .
הסוללה של הקייס 48 שעות לליברטי 5 לעומת 40 שעות לליברטי 4 פרו אבל ל4פרו יש טעינה סופר מהירה 5 דקות ל4 שעות השמעה.
ל4 פרו יש מסך שליטה בקייס על עוצמל השקיפות וביטול הרעשים אבל הוא לא כל כך נוח לתפעול . אבל כן נחמד המידע היותר מפורט על רמת הטעינה ואחוז הסוללה לכל אוזניה ולקייס . -
דבר ראשון איל ליברטי 5 פרו לעת עתה . לא בטוח שיהיה גם.
הליברטי 4 פרו הם האוזניות הכי מתקדמות שיש לאנקר בסדרה . הליברטי 4 פרו הרבה יותר טוב מה 5 לדוגמה שני דרייברים של 10.5 לתדרי בס וצלילים נמוכים ודרייבר של 4.6 לטווח הבינוני והגבוה לעומת דרייבר יחיד של 9.2 בליברטי 5 אומנם לליברטי 5 יש בס עשיר יותר אבל פחות נקיות צליל והפרדה בין התדרים השונים .
הסוללה של הקייס 48 שעות לליברטי 5 לעומת 40 שעות לליברטי 4 פרו אבל ל4פרו יש טעינה סופר מהירה 5 דקות ל4 שעות השמעה.
ל4 פרו יש מסך שליטה בקייס על עוצמל השקיפות וביטול הרעשים אבל הוא לא כל כך נוח לתפעול . אבל כן נחמד המידע היותר מפורט על רמת הטעינה ואחוז הסוללה לכל אוזניה ולקייס .
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות