מדריך לקניה הכי זולה באלי אקספרס
-
מדריך לקניה הכי זולה באלי אקספרס
בהמשך למדריך מלא לאלי אקספרס, החלטתי לעשות מדריך ארוך וקצר באותו מדריך, תלוי עם פותחים את הספוילרים…
אלי אקספרס הוא כבר אתר זול, אבל למי שמבין, יש דרכים לשדרג את החיסכון. הנה עיקרי הדרכים בקצרה:
- דיל ברוך בואך- חשבון חדש שזה ההזמנה הראשונה בו, וזה תקף בעיקרון רק למוצר אחד ורק למוצרים נבחרים,
נ.ב. רוב החשבונות החדשים נחסמים ונפתחים רק עם אימות קבלת SMS למספר שלא רשום באלי אקספרס! ולכן אני ממליץ למי שאין SMS לא לפתוח על המייל הראשי ולהתאמן על מיילים זמנים-
כדי לפתוח חשבון חדש באלי אקספרס ולהרוויח את המבצעים של ‘‘דיל ברוך בואך’’ צריך כתובת מייל חדשה אבל לאו דווקא של גוגל, לדוג’ של אאוטלוק שאפשר לפתוח תוך דקה כמה חשבונות שרוצים ללא אימות בכלל, או במייל זמני שלא מצריך פרטים או אימות ואח’‘כ להחליף אבל לא מומלץ כי לפעמים זה נחסם מהר מדי, מי שכן רוצה לפתוח עם מייל רגיל של גוגל שיעיין כאן אני אישית לא ממליץ לנסות את הדרך הראשונה למי שאין אימולטור על המחשב, זה מדי מורכב!
מי שפותח חשבון במייל זמני לשים לב שלא ימחק לפחות עד שתקבלו את מספר המדף מחברת השליחויות, או למחוק את החשבון ולפתוח מחדש אני ראיתי שעובד ההרשמה מחדש , בכרטיס אשראי שלא נשמר בחשבון כנראה עובד וכנ’''ל בתשלום חיצוני כגון פיפאל או גוגל פאי שזה לא קשור אף פעם לחשבון באלי אקספרס.משתף אותכם במשהו מגניב !!!
אחרי שהצלחתי לפתוח חשבון חדש כמו שכתבתי בסוף המדריך במתמחים
הזמנתי מוצר ראשון עם דיל ברוך בואך וב’‘ה קיבלתי אותו
ופתאום גיליתי שהמבצע של דיל ברוך בואך נשאר לי !!!
והצלחתי להזמין עוד מוצר בהנחת דיל ברוך בואך ,אבל קצת יותר יקר ממה שמופיע לי באנונימי דיל ברוך בואך?!
ואח’'כ גם פעם שלישית ואז פסק !!! יש לי צד שיש סכום של הנחה ואם לא משתמשים בכל ההנחה ההנחה נשארת לקניות הבאות, אבל זה לא נראה כך במקרה שלי - יש לי לכאורה הסבר אבל הוא לא לפרסום… , ובהרחבה.- מבצעים - ניצול מקסימלי של מבצעים, וסופר דיל דהיינו מוצר ספציפי במבצע ליום.
אני ממליץ לעיין באתר הזה שם מפורט התאריכים, האמת שיש שתי סוגי מבצעים יש את הפשוטים כמו לדוג’ ביום הראשון לחודש הלועזי שלא תמיד זה באמת הנחה , ויש מבצעי ענק כמו ביום הרווקים הסיני- 11.11 ובבלאק פריידי וכדומה שזה בד’'כ כולל את רוב המוצרים וזה באמת יותר זול (שלא כמו מבצעים קטנים), והקופונים עובדים ומורידים יותר כסף, כדאי להכניס לסל מספר ימים קודם , ואז לראות בכמה המחיר ירד, וגם אז אפשר בקלות להיזהר ממוצרים שהמחיר שלהם עולה לכבוד המבצע! … , וגם בסופר דיל אפשר לחפש בדף המוכר את את אותו מוצר ולראות שלפעמים זה אותו מוצר בדיוק רק בקישור ספציפי יש את ההנחה!
- קופונים - קופוני מוכר / קופני מוצר / קופני מבצע כללים / קופנים אישיים.
פירוט- קופני מוכר הרבה פעמים הוא שולח בהודעות למי שעוקב אחריו או יש לו מוצר שלו בסל או הזמנת ממנו בעבר, קופני מוצר / מבצע אפשר לראות בדף הראשי באלי אקספרס או באחד מהאתרים ש @גוגאד-מאסטר ליקט והביא כאן, קופנים אישים בד’‘כ זה על איחור של משלוח יותר מחודש , נ.ב. לקופני מבצע בד’'כ יש כמות מוגבלת והם נגמרים יחסית בתחילת המבצע!
- מבצעי מארזים- ופטור מדמי משלוח.
במבצעי מארזים החיסכון כפול מחיר + פטור מדמי משלוח
הנחה ישירה על המוצר כי המוצר עצמו זול יותר כחלק מהמארז, ויש גם מבצע על הוספת מוצרים,
ובנוסף משלוח חינם לאחרונה יש רף מינימלי לקבלת משלוח חינם
ובמבצע מארזים הדרישה היא ל-3 מוצרים ומעלה,
השתתפות במבצע מארזים מבטיחה פעמים רבות שהעסקה כולה עומדת ברף המשלוח החינם, גם אם המוצרים בנפרד היו זולים יותר,
למעשה: לפעמים קניית 3 מוצרים יחד ב"מארז" עולה פחות מאשר קניית מוצר
אחד בלבד (בלי המארז) בתוספת דמי משלוח!
כדי לסבר את האוזן אני קניתי במבצעי מארזים בזמן מבצע 10 מוצרים במחיר של בערך 2 מוצרים !!!
נ.ב. אם רוצים לקנות חפץ מסויים במצעי מארזים כדאי להכנס למוצר הרבה פעמים ואז תחת לשונית בשבילך זה אמור להופיע אם הוא קיים ברשימה, וכדי להיות בטוחים שזה אותו מוצר אפשר בדף המוצר במבצעי המארזים ללחוץ למטה העתק קישור ולפתוח בחלון חדש ולהשוות בין המוצרים לשים לב שלפעמים יש מוצרים ממש דומים אפי’ מאותו מוכר אבל יש הבדלים משמועתיים ביניהם.
וגם אם לא מזמינים במבצעי מארזים כדי לקנות מעל 42 (/38 ?) שקל כדי להפטר מדמי משלוח בד’כ במוצרי Choice
- מטבעות
- לאסוף מטבעות ע’‘י כניסה יומית ושאר הדברים שמופיעים שם (יש מוצרים שזה מקנה הרבה אחוזי הנחה), באנדרואיד אפשר לאסוף ידנית בדף המבעות, במחשב א’'א לאסוף רגיל ידנית, אבל אפשר עם התוסף המטורף של @1011 במתמחים שאוסף מטבעות אוטומטי כשמחוברים לחשבון ללא שום התקנה מורכבת וללא לחיצות וללא חלונות קופצים, ויש גם את התוכנה האוטמטית של @ראובן-שבתי [במתמחים](ראובן שבתי).
ואם רוצים תוספת הנחה עם מטבעות אפשר לקנות דרך הדף של המטבעות עצמו https://did.li/edr6q (באנדרואיד ואימולטור בקלות, ובווינדוס-)
מקש f12 או בעכבר כפתור ימני בדיקה ואז ללחוץ על הסמל של מחשב שצץ בחלון החדש כמו בתמונה

(לשחק עם f12 או בעכבר כפתור ימני בדיקה והסמל של המחשב ולעדכן את הדף בשעת הצורך)
וכדי שיהיה שם את המוצר המבוקש או להוסיף לעגלה ואז לחפש עם מאתר ההנחות או לחפש אותו הרבה פעמים באלי אקספרס כדי שיצוץ אוטומטי או לחפש אותו בדף של המטבעות (, זה הלינק לחיפוש בדף המטבעות https://did.li/MzlmC
- השוואת מחירים - לחפש מוצר דומה/ מוכר אחר/ קישור אחר.
אפשר לחפש גם אם חיפוש לפי תמונה מופיע בצד שמאל בשורת החיפוש,
טיפ מגניב- ללחוץ עם העכבר כפתור ימני על תמונת המוצר שרוצים לחפש - העתקת כתובת תמונה - להדביק בחיפוש…
יש כפל מבצעים! הוזלת המבצע עצמו +דיל ברוך בואך + קופונים גם שילובים מכל הסוגים (קופונים כללים, קופוני מוכר, קופוני מוצר) + מבצעי חבילות + מטבעות (גם רגיל וגם למי שקונה מדף המטבעות) + קאשבאק + מבצע בקניית מספר מוצרים לנרשמי אליאקספרס ביזנס (אולי בהזדמנות אפרט), ועוד…
-
פ פב''ב הראשון התייחס לנושא זה
-
פ פב''ב הראשון התייחס לנושא זה