החזר מחו״ל: מתי זה מרגיש נכון – ומתי עדיף לוותר מראש?
-
שמתי לב שעוד נקודה שלא כולם לוקחים בחשבון את הזמן וההתעסקות .
גם אם בסוף החזרת –
ההתכתבויות, ההמתנה, והמעקב זה כבר “עלות נסתרת”.מעניין אותי לשמוע:
למי מכם יצא לקבל החזר - אבל מרגיש שזה לא באמת היה שווה את הטרחה?
כי אני כשהחזרתי - כבר היה עדיף לי לא להחזיר,
וזה גם מאוד תלוי במה אתם מחזירים,
אז לדעתי כדאי לחשוב פעמיים לפני שמחזירים.
ומעניין לשמוע מה יש לכם לומר… -
שמתי לב שעוד נקודה שלא כולם לוקחים בחשבון את הזמן וההתעסקות .
גם אם בסוף החזרת –
ההתכתבויות, ההמתנה, והמעקב זה כבר “עלות נסתרת”.מעניין אותי לשמוע:
למי מכם יצא לקבל החזר - אבל מרגיש שזה לא באמת היה שווה את הטרחה?
כי אני כשהחזרתי - כבר היה עדיף לי לא להחזיר,
וזה גם מאוד תלוי במה אתם מחזירים,
אז לדעתי כדאי לחשוב פעמיים לפני שמחזירים.
ומעניין לשמוע מה יש לכם לומר…@m0556770852 אני פעם הזמנתי שלחו לי לא מה שרציתי
שלחתי פניה שלחו לי החזר כספי על כל הסכום -
א. תלוי כמה זה עלה.
ב. כדאי לדעת שלכמה מוצרים ראשונים כל חודש הם נותנים אפשרות של החזר ללא החזרת המוצר, לבחור מסיבות ההחזרה אני לא מעוניין יותר, ואז לא צריך להעלות תמונות, בסיבת ההחזרה בהמשך כותבים [אפילו בעברית] אני לא צריך או משהו כזה, ואז ממשיכים את ההליך. לשים לב לאיפה רוצים את ההחזר, לחשבון אלי [דהיינו זכות לקניות הבאות] או לכרטיס האשראי.
אני לא אוהב את הזיכוי לאלי, כי אח"כ בהזמנות לא רואים כמה המוצר עלה, כתוב לך 0.00 ש"ח כיוון ששילמת בזיכוי. אבל זה עניין של טעם אישי.בכל מקרה אם לא נתנו לך זיכוי כזה לא קרה כלום.

-
א. תלוי כמה זה עלה.
ב. כדאי לדעת שלכמה מוצרים ראשונים כל חודש הם נותנים אפשרות של החזר ללא החזרת המוצר, לבחור מסיבות ההחזרה אני לא מעוניין יותר, ואז לא צריך להעלות תמונות, בסיבת ההחזרה בהמשך כותבים [אפילו בעברית] אני לא צריך או משהו כזה, ואז ממשיכים את ההליך. לשים לב לאיפה רוצים את ההחזר, לחשבון אלי [דהיינו זכות לקניות הבאות] או לכרטיס האשראי.
אני לא אוהב את הזיכוי לאלי, כי אח"כ בהזמנות לא רואים כמה המוצר עלה, כתוב לך 0.00 ש"ח כיוון ששילמת בזיכוי. אבל זה עניין של טעם אישי.בכל מקרה אם לא נתנו לך זיכוי כזה לא קרה כלום.