דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

פתרון לבאג בהרשמה לאליאקספרס

טיפים ומדריכים
3 3 179 3
  • יצא לכם שפתחתם חשבון באלי והוא ביקש קוד אימות באסמס, ואין לכם אופציה לקבל אסמס, או שזה לא שולח כלום, וכבר ניסיתם לפתוח 10 חשבונות ונגמר לכם החשבונות גימייל של כל השכנים שבקשתם מהם רק לפתוח חשבון באלי, וכו’ וכו’…
    בקיצור כבר התייאשתם.

הגיע הזמן שתנסו בפעם האחרונה:
    כשמחפשים את אליאקספרס בגוגל הוא נותן שתי אופציות - אלי אקספרס בעברית או באנגלית.
    אל תנסו לפתוח חשבון דרך אליאקספרס בעברית, יש שמה את הבאג הנ"ל, תפתחו חשבון רק דרך אליאקספרס באנגלית.
    בהצלחה

• גם באתר באנגלית קיימת הבעיה הזו, אבל עקרונית מספיק להחליף את השפה לאנגלית ועשות התחברות באמצעות גוגל,
    בד"כ זה פותר את הבעיה ועוקף על שלב הSMS.

• יצא לכם שפתחתם חשבון באלי והוא ביקש קוד אימות באסמס, ואין לכם אופציה לקבל אסמס, או שזה לא שולח כלום, וכבר ניסיתם לפתוח 10 חשבונות ונגמר לכם החשבונות גימייל של כל השכנים שבקשתם מהם רק לפתוח חשבון באלי, וכו’ וכו’…
    בקיצור כבר התייאשתם.

הגיע הזמן שתנסו בפעם האחרונה:
    כשמחפשים את אליאקספרס בגוגל הוא נותן שתי אופציות - אלי אקספרס בעברית או באנגלית.
    אל תנסו לפתוח חשבון דרך אליאקספרס בעברית, יש שמה את הבאג הנ"ל, תפתחו חשבון רק דרך אליאקספרס באנגלית.
    בהצלחה

@אמר-מר כתב בפתרון לבאג בהרשמה לאליאקספרס:

בהצלחה

שים לב שהמוצרים שם הם עם קאשבק לטובת הישראלי כמובן…
    אגב:
    אתה יכול להעתיק מהקישור לפני שלחצת עליו את מספר המוצר.
    047e9883-17db-4658-96ac-a7aaf9eca6ed-image.png

ולהדביק בחיפוש של אלי אקספרס הרגיל ותגיע במדיויק למוצר.

קרא עוד

• כריכת ספרים

שאלות ועזרה הדדית אלי אקספרס כלי כריכת-ספרים
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    274 צפיות
    אבי לויא
    @יוסף מה שיותר עבה הוא יותר חזק - מסברא אבל קח בחשבון שהוא יכנס בחור של הקידוחית שלך…
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    465 צפיות
    י
    @יוני-אקספרס כתב: @יוסי כתב: @יוני-אקספרס כתב: @יוסי כתב: @יוני-אקספרס כתב במישהו יכול להמליץ לי על מטען נייד טוב מעלי אקספרס: @יוסי כתב במישהו יכול להמליץ לי על מטען נייד טוב מעלי אקספרס: שמתי שני קופונים ותראה מה המחיר כשאתה מגיע לקופה יש שורה של קופון, תעתיק את הקופונים שבקישור והמחיר ירד לך מאוד לאזור ה100 שח [image: image.png] עשיתי תודה רבה יצא לי 114 תודה הזמנתי אפשר עליו עוד פרטים? בקצרה נפח אמיתי של 20800 מ’'א, 2 יציאות טיפ סי מהירות PD שיכולות להטעין גם מחשב נייד, 2 יציאות רגילות, והטענה מהירה של המכשיר עצמו, מכיון שזה נפח אמיתי אז זה שוקל קצת, וקצת גדול, מטען מעולה, הגיע לי רק עכשיו חחח תודה רבה באמת אחלה מטען גם לי הוא הגיע, באמת ממש מציאה, איכותי מאוד, ומטעין מחשבים ניידים, רק לא כל כך הבנתי אני מחבר את הכבל למחשב ליצאית PD וזה לא עובד לא מטעין אז אתה צריך ללחוץ פעמים על הכפתור עד שיש אור צהוב, תנסה ואם אתה לא מצליח תכתוב לי ואני ידריך אותך בדיוק
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    383 צפיות
    Y
    @טכנולוג איזה כיף לראות אותך כאן זה שונה משניהם… הצלחת לראות בתמונה את הסגנון? אני ינסה לחפש תמונה יותר ברורה אבל בינתיים לא מצאתי
  • מצלמות מאלי

שאלות ועזרה הדדית מצלמה אלי אקספרס
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    357 צפיות
    M
    כן, נראית מצלמה סבירה ביותר, אם אתה מעוניין למצלמה הרבה יותר זולה, מומלצת, אבל איכותית פחות - https://s.click.aliexpress.com/e/_c414rQdZ
  • 2 הצבעות
    4 פוסטים
    344 צפיות
    ל
    @אלימיר כתב במספר קופונים תקפים לאלי אקספרס: @טכנולוג כתב במספר קופונים תקפים לאלי אקספרס: בקניה מהדף של המארזים בסכום מעל 18$ מקבלים עוד 3$ הנחה (שהם 16.6%) בנוסף להנחות הרגילות שיש שם אוטומטית עם הקופון הזה NNCODEFEB ההנחה חד פעמית לכל חשבון. מניסיון העבר אחרי יום או יומיים מהשימוש בקופון הזה זה בדרך כלל נותן שוב.