יצירת חשבון גוגל ע"מ להרויח את דיל ברוך בואך
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@גוגאד-מאסטר כתב ביצירת חשבון גוגל ע"מ להרויח את דיל ברוך בואך:
לפעמים כדאי לפתוח חשבון גוגל ע"מ להרויח את דיל ברוך בואך בעלי אקספרס
אתה בטוח שצריך חשבון גוגל בשביל שלא יחסמו את החשבון?
תראה מה כתבתי במתמחים בספוילר האחרון, ‘‘כדי לפתוח חשבון חדש באלי אקספרס ולהרוויח את המבצעים של ‘‘דיל ברוך בואך’’ צריך כתובת מייל חדשה לאו דווקא של גוגל’’…
אני באמת לאחרונה התלבטתי האם חסימת החשבונות החדשים ללא אימות SMS ממספר חדש זה קשור לחשבון גוגל או לא?! -
@גוגאד-מאסטר כתב ביצירת חשבון גוגל ע"מ להרויח את דיל ברוך בואך:
לפעמים כדאי לפתוח חשבון גוגל ע"מ להרויח את דיל ברוך בואך בעלי אקספרס
אתה בטוח שצריך חשבון גוגל בשביל שלא יחסמו את החשבון?
תראה מה כתבתי במתמחים בספוילר האחרון, ‘‘כדי לפתוח חשבון חדש באלי אקספרס ולהרוויח את המבצעים של ‘‘דיל ברוך בואך’’ צריך כתובת מייל חדשה לאו דווקא של גוגל’’…
אני באמת לאחרונה התלבטתי האם חסימת החשבונות החדשים ללא אימות SMS ממספר חדש זה קשור לחשבון גוגל או לא?! -
-
@אבי-לוי התכוונתי מספר שלא רשום על חשבון אחר באלי אקספרס.
@פב-ב-הראשון אתה אולי צודק אם כי וודאי שיותר נח דרך החשבון גוגל התחברות מהירה מעקב יעיל יותר וזה וודאי יותר נח לא?
וגם לא ברור לי יש לי חבר שטוען בתוקף לא ככה הוא טוען שבלי חשבון גוגל יש יחתכנות גבוהה בהרבה לחסימה -
@תלמידהון "רק אעיר שצריך לבדוק את העניין הלכתית
בסוף זה גויים שם, וגזל הותר בגוי, אז גם אם אתה לא הכי מהדר, סו"ס לא עברת איזושהי עבירה, ורבו המקלים בדבר.
כמובן שצריך לשים לב שהמוכר הוא מסין ולא איזה ישראלי… -
@תלמידהון "רק אעיר שצריך לבדוק את העניין הלכתית
בסוף זה גויים שם, וגזל הותר בגוי, אז גם אם אתה לא הכי מהדר, סו"ס לא עברת איזושהי עבירה, ורבו המקלים בדבר.
כמובן שצריך לשים לב שהמוכר הוא מסין ולא איזה ישראלי… -
רבו המתירים בדבר.
-
רבו המתירים בדבר.
@m0556770852 כתב ביצירת חשבון גוגל ע"מ להרויח את דיל ברוך בואך:
רבו המתירים בדבר.
אין מי שמתיר מצד גזל עכו"ם
(שו"ע) -
אין מי שמתיר בגזל, מה שמותר זה טעות עכו"ם,
ויש לדון האם שם זה נחשב טעות עכו"ם, אבל אני חושב שהפורום המתאים לזה הוא בכלל פורום לתורה…@moti כתב ביצירת חשבון גוגל ע"מ להרויח את דיל ברוך בואך:
אבל אני חושב שהפורום המתאים לזה הוא בכלל פורום לתורה…
גם לדעתי כך
אבל כל עוד אין זלזול גורף באיסור חשוב רק לעורר את הנושא.
אם היה מדובר באפשרות של גניבת פרטי אשראי והיו מעירים שאולי יש גניבת פרטי אשראי, זה לא היה גורר כל כך הרבה תגובות וכולם היו מבינים שכשמישהו מעלה צד זה רק לעורר את החשיבה ולא להכריע
וכך גם בענייננו כשמישהו אומר בעיה הלכתית זה רק כדי שהראש ייתעורר ואין צורך להתדיין על הנושא כאן -
פ פב''ב הראשון התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות