דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

מטען USB טוב מעלי אקספרס

הועבר עליאקספרס
13 7 729 7

קרא עוד

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    80 צפיות
    י
    @טרמינל איך האיכות של החיבור שלהם לנגן/פלאפון (אם אני מניח אותם לידי כשאני עושה כושר זה עדיין יתחבר איכותי? (כי ראיתי כאן שהחיבור של זה לא הכי טוב) וכן הייתי שמח לדעת אם זה יושב טוב על האוזן ברמה של ריצות
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    97 צפיות
    ezerphoneE
    יש אצלי בנושא של הנגנים קישור לכולם https://good-link.org/topic/297/רוצים-לקנות-נגן-אנדרואיד-רשימת-הנגנים-החמים-ופירוט-מתעדכן להכשרת נגנים [email protected]
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    220 צפיות
    פב''ב הראשוןפ
    @ClickAndGo כתב: עלול להגיע לך תיק לטאבלט… או מחשב ששווה פחות מזה… דווקא בד’‘כ כזה דבר קיצוני (כמו תיק במקום מחשב במקום מחשב) שאם קצת הבנה כמעט וא’‘א ליפול בפח כי רואים את התגובות והדירוג והמוכר וכו’, אבל בהחלט עדיף לקנות יד שניה בארץ חושב כך…) , גם לוורד! מי שכן כבר קנה מחשב זבל שאפי’ וורד בקושי עובד ממליץ בחום להשתמש בוורד הזעיר הזה מכאן - זה בקושי שוקל מ’'ב!!!
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    173 צפיות
    ל
    @מים-אחרונים כתב: @לעכשיו כתב: @מים-אחרונים כתב: עכשיו קיבלתי מייל שהגיע לארץ, אבל היה המון זמן תקוע בחול והמון זמן בתוך הארץ. הכל בוודאי בגלל המלחמה, השאלה היא אם יש מה לעשות? הם יתנו על זה פיצוי או משהו? כמה זמן? נראה לי מתקרב לחודשיים. תנסה לפתוח בקשת החזר על זה שעברו יותר מ45 יום
  • 3 הצבעות
    12 פוסטים
    824 צפיות
    ת
    Spoiler @moti כתב ביצירת חשבון גוגל ע"מ להרויח את דיל ברוך בואך: אבל אני חושב שהפורום המתאים לזה הוא בכלל פורום לתורה… גם לדעתי כך אבל כל עוד אין זלזול גורף באיסור חשוב רק לעורר את הנושא. אם היה מדובר באפשרות של גניבת פרטי אשראי והיו מעירים שאולי יש גניבת פרטי אשראי, זה לא היה גורר כל כך הרבה תגובות וכולם היו מבינים שכשמישהו מעלה צד זה רק לעורר את החשיבה ולא להכריע וכך גם בענייננו כשמישהו אומר בעיה הלכתית זה רק כדי שהראש ייתעורר ואין צורך להתדיין על הנושא כאן