דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

איך אפשר להרוויח מאלי אקספרס בתקופה מסוימת מאד של השנה!

עליאקספרס
6 4 109 4
  • שלום
    היום אני רוצה לדבר על אלי אקספרס ואיך אתה יכול לחסוך כסף!
    ובכן אני אחד שחי על אלי אקספרס ויש כמה דברים שלא נראה לי שידעתם עליהם…
    (אתם מכירים את הקטע הזה שיש באלי אקספרס שאתם רואים איך האייפון ב1 ש״ח כמובן אתם מתלהבים ונכנסים ואז אתם מגלים שהמשלוח עולה 300 כל זה כדי שתכנסו לקישור ולא תשימו לב למשלוח ואחרי ההזמנה תגלו שילמתם 301 ש״ח במקום 1 ש״ח )
    אז בחגים של הנוצרים יש משלוחים חינם!!! מקווה שהבנתם אם לא אז תקשיבו… כמו שאמרתי הסוגריים יש דברים שעולים שקל אבל משלוח 300 אז לי קרה לפני שנה בערך שזה היה טלפון שרציתי להזמין וכמובן נדפקתי עם במשלוח הזה אך כהגיע זמן ״ החגים ״
    שלהם נכסתי שוב ואני רואה טלפון שעולה 1 והמשלוח חינם וככה חסכתי 299 ש״ח נסו אותי ואשמח שתגיבו!

תודה רבה!

• פוסט זה נמחק!
  • אשמח לדעת מתי הזמנים של החגים שלהם, אשמח להנות מזה…

• ״חג המולד״ ״פסחא״ ״ליל כל הטמאים״(כמובן שלא אכתוב את…) האלווין (ימח שמם)

• , 2 באפריל, 2026 (פסחא) בליל 31 באוקטובר, (ליל כל הטמאים) 25 בדצמבר ״חג״ המולד!

• שלום
    היום אני רוצה לדבר על אלי אקספרס ואיך אתה יכול לחסוך כסף!
    ובכן אני אחד שחי על אלי אקספרס ויש כמה דברים שלא נראה לי שידעתם עליהם…
    (אתם מכירים את הקטע הזה שיש באלי אקספרס שאתם רואים איך האייפון ב1 ש״ח כמובן אתם מתלהבים ונכנסים ואז אתם מגלים שהמשלוח עולה 300 כל זה כדי שתכנסו לקישור ולא תשימו לב למשלוח ואחרי ההזמנה תגלו שילמתם 301 ש״ח במקום 1 ש״ח )
    אז בחגים של הנוצרים יש משלוחים חינם!!! מקווה שהבנתם אם לא אז תקשיבו… כמו שאמרתי הסוגריים יש דברים שעולים שקל אבל משלוח 300 אז לי קרה לפני שנה בערך שזה היה טלפון שרציתי להזמין וכמובן נדפקתי עם במשלוח הזה אך כהגיע זמן ״ החגים ״
    שלהם נכסתי שוב ואני רואה טלפון שעולה 1 והמשלוח חינם וככה חסכתי 299 ש״ח נסו אותי ואשמח שתגיבו!

תודה רבה!

@טרמינל כתב:

המשלוח חינם וככה חסכתי 299 ש״ח

אם נדייק אז חסכת לכאורה 300 ש"ח ולא 299…

קרא עוד