המוצרים המומלצים שלי (מניסיון) מתעדכן
-
ניתן להגיב כאן הוספות אני אערוך בפוסט הזה
היי חברים אז אחרי הרבה זמן שתכננתי לעשות את זה אנסה לעבור על העגלה שלי ולשתף כאן מוצרים שניסתי והם טוביםמשדר wifi ובלוטוס (הם טוענים שזה wifi 6 ובלוטוס 5.4) זה עולה 12 ש"ח כרגע (אני נסתי את ההכי יקר שזה כרגע 12 לא כולל משלוח) בפועל הוויפי עובד לי מעולה והבלוטוס אחרי תקופה הפסיק לעבוד אבל זה שווה את המחיר
שילוח איטיבוקסה קטנה של אנקר Select 4 Go נגד מים איכות סבבה בימי מבצעים כ80 ש"ח מהחנות הרגילה של אנקר
מסך לf21 pro לא מקורי אבל עובד ולמי שלא בא לקנות בארץ ב200 ש"ח לבחור בf21 pro שימו לב לבחור צבע
מגן מסך לf21 pro (יש גם f22 אותו לא ניסתי) 2 עולים 10 ש"ח
מסך לקובוט קינג קונג 4 אני חושב שמקורי אני אישית נהנה ממנו מאוד כ120 ש"ח בארץ עולה כ200 ש"ח
ראש מטען לטלפון n6000 (עובד פגז) 18W עולה 30 ש"ח שימו לב לבחור בראש מטען ולא קבל
הדפסה על קנבס במחיר זול איכות נחמדה שווה את המחיר (מקבלים בד בלבד)
אצלי זה היה שילוח איטימגן לטלפון נוקיה 6300 בעיצוב אישי (יש עוד סוגים בכ"א את זה ניסתי האיכות נחמדה עולה 15 ש"ח כולל משלוח (שילוח איטי) שימו לב לבחור דגם
אשמח שתגידו כאן בתגובות האם יש צורך במתאמים (usb לטייפסי וכדו’)
בהצלחה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות