דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

מחפש המלצה על שואב אבק קטן נטען

בקשת המלצות
3 3 158 3
  • משהו כזה:
    ac6409dd-5934-48b4-9510-bca020ea6817-image.jpeg
    הבנתי שיש לא מעט חברות וסוגים,
    אשמח להמלצה מידיעה \ נסיון (לראות דירוג, ביקורות וכדו’ גם אני יודע, מחפש דווקא מידיעה אישית).
    בשקלול של מחיר, איכות ופונקציונליות.
    אשמח גם למידע לגבי רכישה - אליאקספרס\אמזון וכדו’ או בכלל בחנויות בארץ…
    תודה!

• קטן מאוד לאיפה הוא אוסף את הלכלוכים?

• משהו כזה:
    ac6409dd-5934-48b4-9510-bca020ea6817-image.jpeg
    הבנתי שיש לא מעט חברות וסוגים,
    אשמח להמלצה מידיעה \ נסיון (לראות דירוג, ביקורות וכדו’ גם אני יודע, מחפש דווקא מידיעה אישית).
    בשקלול של מחיר, איכות ופונקציונליות.
    אשמח גם למידע לגבי רכישה - אליאקספרס\אמזון וכדו’ או בכלל בחנויות בארץ…
    תודה!

@הוסף-לסל
    אני הזמנתי את זה https://s.click.aliexpress.com/e/_c4pjwbwB ב 22 שקל במבצע מארזים
    הוא עובד מעולה על מקומות קטנים ולכלוכים קטנים ואבק אבל לא משהו רציני נגיד בין הספות הוא פצצה

קרא עוד

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    102 צפיות
    ד
    מהמוכר ש’מח היהודי’ נתן קישור יש את זה, זה לא מנסיון אישי, פשוט נראה לי שצריך לראות בקישור את ההדמיות של הרבה מגנטים קטנים מסביב ולא 4 או 6 עגולים גדולים, תמונה של הרבה מגנטים קטנים וזה תמונה של 4 גדולים
  • האם משלוחים התחילו לזוז????

משלוחים משלוחים אלי אקספרס
    20
    1
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    1k צפיות
    י
    עדכון: אתמול בלילה התחילו לזוז לי משלוחים בטמו שעשיתי לפני המלחמה ב2 חשבונות שלי
  • 2 הצבעות
    3 פוסטים
    193 צפיות
    מ
    @אמר-מר כתב בפתרון לבאג בהרשמה לאליאקספרס: אל תנסו לפתוח חשבון דרך אליאקספרס בעברית, יש שמה את הבאג הנ"ל, תפתחו חשבון רק דרך אליאקספרס באנגלית. בהצלחה שים לב שהמוצרים שם הם עם קאשבק לטובת הישראלי כמובן… אגב: אתה יכול להעתיק מהקישור לפני שלחצת עליו את מספר המוצר. [image: 047e9883-17db-4658-96ac-a7aaf9eca6ed-image.png] ולהדביק בחיפוש של אלי אקספרס הרגיל ותגיע במדיויק למוצר.
  • מדריך מלא לאלי אקספרס

טיפים ומדריכים אלי אקספרס מדריכים
    7
    3 הצבעות
    7 פוסטים
    509 צפיות
    מ
    אני חושב שאם מישהו ייכנס למדריך וייראה שהוא כל כך ארוך הוא יישר ייצא משם וזהו! אולי תפתח נושא ותחלק לכמה פוסטים!
  • 4 הצבעות
    28 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @דיסל כתב במדריך כיצד לחפש מוכר אמין: זה באמת יהיה מעניין אם יהיה אפשר לקנות את השואב שלהם באלי אקספרס כמו את האוזניות אפשר, מכיר מישהו שקנה איך שזה יצא, 2000 שקל עם משלוח עד הבית ממחסן בישראל, 3 ימים אחרי זה כבר היה אצלו בחנות בישראל באותו זמן זה עלה כפול