דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

סמארטפון מיני שעובד טוב עם gps

שאלות ועזרה הדדית
1 1 73 1
  • אני מחפש המלצה ממי שיש ברשותו סמארטפון מיני זול אבל טוב עם לפחות 2 ראם gps שעובד חלק בוויז וכן דור 4 תדרים ישראלים או שאפשר לשנות עם רוט
    יש בעלי אקספרס המון מכשירים אני מפחד לקנות לפני שיש המלצה טובה על המוצר
    (ראיתי את הסקירה פה בפורום על 2 פלאפונים לא מספיק טוב בשבילי …)
    תודה

קרא עוד

• שחרור מהמכס עם תעודה

שאלות ועזרה הדדית
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    40 צפיות
    פב''ב הראשוןפ
    @אלעס-גוט תפרט מה זה בדיוק עדיף קישור, אני מוכן לעזור בפרטי.
  • מוצרי JBL "מקורי עם אישור" באליאקספרס

שאלות ועזרה הדדית
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    235 צפיות
    י
    @אין-על-בורא-עולם זה מזוייף
  • משקפיים חכמים עם מצלמה נורמלית

שאלות ועזרה הדדית
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    180 צפיות
    מ
    @פב-ב-הראשון טווח של עד 200-300 שקל, מה שחשוב לי זה שהמשקפיים יהיו עם מצלמה ברזלוציה נורמלית
  • 0 הצבעות
    41 פוסטים
    2k צפיות
    ד
    נראה לי שהמבצע (היינו הקופונים של אליאקספרס- לא של מוכר) נגמרו ב25/3. להבא כדאי לדעת שבדרך כלל כל שבועיים בערך יש ממבצע חדש ובזמן שיש מבצע ויש קופונים הם עלולים להתפס ולהגמר מהר ואפשר לתפוס אותם גם בלי לקנות ע"י שמכניסים את הקוד בקופה ואז שיהיה דיל טוב תוכל להשתמש בהם, וגם אז זה רק בתקופת המבצע. אגב הקופון של 8 דולר של המוכר תקף רק עד 31/3, אגב ראיתי קופון מוכר של 9 דולר IBUYIL2638 שעדיין תקף לא יודע עד מתי לכל מי שלא היה בטוח זה הקישור הישיר לליברטי 4 פרו מהחנות הרשמית
  • הדפסת תמונה עם נטפרי

שאלות ועזרה הדדית
    53
    0 הצבעות
    53 פוסטים
    2k צפיות
    ל
    @הפורים-רב כתב בהדפסת תמונה עם נטפרי: מה זאת אומרת? אני ישמח לצילומי מסך מפורטים בתודה מראש! יש שתי אופציות, או אחרי זה בהודעה בעליאקספרס למוכר (הוא אוטומטית ישלח לך הודעה) או לשלוח במייל (אני לא יודע אם זה תמיד ככה אבל היה מוכר שאמר לי שאפשר או זה או זה)