תוסף "מצא לי בעלי"
-
בשנים האחרונות יצא תוסף שאני אישית נהנה ממנו מאוד ומן הסתם רובם כאן שמעו עליו “מצא לי בעלי” שבהתקנה רגילה יש את חיפוש המוצרים לפי תמונה בלחיצה על תמונה כל שהיא אפשר למצוא את המוצר בעלי אקספרס וכן אם אתה נמצא על מוצר אפשר למצוא את המוצר במחיר טוב יותר עד כאן כמו ש @יצחק כתב כאן
יש גם לתוסף הזה אופציה של פרימיום שיש אפשרות לכתוב את מה שאתה רוצה בעברית והוא יחפש לך באנגלית וכן לתרגם את התמונות שנמצאות למטה בפירוט והפלוס הכי גדול של הפרימיום (לדעתי) זה האופציה של מצא לי קופון שהוא מביא לך קופונים בלי לחפש (הוא הביא לי כמה פעמים הנחות של עשרות שקלים)
ובשביל לקבל את האופציה לפרימיום צריך לשתף את התוסף ל2 אנשים עם כרום שונה
ולכן חשבתי שכל אחד שיש לו את התוסף והוא רוצה לשדרג אותו לפרימיום שישתף אותו כאן ואחרי ש2 משתתפים נרשמו דרכו ימחק את ההודעה וייתן להבא בתור לשים את הקישור האישי שלו כדי שגם הוא יוכל לקבל את הפרימיום וכן הלאה
הקישור לקבלת הקישורים האישיים לתוסף בכתובת הזו שניתן לגשת אליה אחרי התקנת התוסף, יש להעתיק ולהדביק בשורת הכתובת בדפדפן:chrome-extension://aedmaoigpialbpechbkkniophinbmkaj/settings.html
-
א אלעס גוט מחק נושא זה
-
פוסט זה נמחק!
-
א אבי לוי שחזר נושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות