ג׳לי סטאר- מכשיר המיני המתקדם ביותר
-

- הקישור לקנייה בחנות הרשמית של יוניהרץ (קישור נקי ללא שיווק שותפים)-
https://s.click.aliexpress.com/e/_c4kNDOIj - למדריך המלא, שאלות, מדריכים ועוד כנסו לכאן-
https://mitmachim.top/topic/82266/מדריך-ג-לי-סטאר-jelly-star-האשכול-המרכזי?_=1772681383947
מפרט טכני
- עולה באליקספרס באזור ה700 ש"ח לפעמים יש מבצעים
- בארץ עולה באיזור 900
- מעבד: Helio G99
- זיכרון ראם: 8 GB (ניתן להרחבה מהזיכרון הפנימי)
- זיכרון רום: 256 GB (כמו"כ אני הוספתי כרטיס של חצי טרה)
- צבעים: אדום/ כחול/ שחור
- גרסת אנדרואיד: 13
- אחסון: 2 סימים או סים וכרטיס
- גודל מסך: 3 אינצ׳
- רזולוציית מסך: 480x854
- איכות מצלמה: 48 MP - איכותי בהרבה מכל סוגי השיאומי חצי טאצ׳ (באמת זה רק 12, אפשר לצלם ב-48, אבל זה לא יותר איכותי, רק יותר גדול)
- איכות מצלמת סלפי: 8 MP (איכותי גם)
- פנס די חזק + עיגולי תאורה חמודים למוזיקה וצלצולים
- סוללה: 2000 mAh (שורד קרוב ליום)
- OTG
- בלוטוס: 5.3
- NFC לתשלומים בהצמדת המכשיר
- חיישן קרבה
- חיישן סיבוב מסך
- תקשורת: 4G VoLTE עובד לי מצויין על כשר
- חיישן GPS (לשימוש לא מקוון מומלץ להשתמש ב GPS LOCKER)
- חיישן טביעת אצבע מאחורה, לא על המסך
- זיהוי פנים איכותי
- חור לכבל AUX
- חיישן IR לשליטה במזגנים גם ללא אינטרנט
- חיישן רדיו (יש לחבר חוט)
- שירותי Google Play מובנים עם אפליקציות מלאות, אפשר להתקין קיידרואיד
- מגן מסך מגיע עם המכשיר
- מגן סיליקון
- חוט לענידה על היד
מידע אישי
אחר קניית 2 פלאפונים כאלו מאלי’ (אחד לי ואחד לקרוב משפחה) ושימוש של כמה חודשים טובים
(אני משתמש בו כפלאפון כשר לשיחות עם מצלמה נגן GPS המכלול תפילון וכדו’)- הפלאפון מאוד מהיר ולא קורס גם בשימוש של הרבה אפליקציות ביחד
- הגודל של המסך נוח לרוב האפליקציות אם כי לוידאו זה קצת מעצבן וכן להקליד במסך אפשר להתרגל אבל זה לא לחסרי קואורדינציה…
- הפלאפון סופר עמיד בשימוש של כמה חודשים טובים אין כמעט בלאי, לא התנפץ כלום, והמהירות נשארה אותו דבר.
(וזה לא שהפלאפון לא נפל) - השעון מעורר לא מתאים לשימוש בשבת לשומרי תומ"צ כי הנודניק ממשיך ממשיך וממשיך…
- יש שהתלוננו שנמחקים להם אנשי קשר והפיתרון הוא לא להשבית את אפליקציית אנשי הקשר המובנית ועיין בקישור שהעליתי לעיל
- יש אפליקציות שהמסך מדי קטן בשבילן וחלק מהמסך מוסתר (נדיר ביותר), הפיתרון שהובא פה זה להקטין את גודל הכתב דרך ההגדרות
- לגבי תיקונים למכשיר הזה- יש את דיין תקשורת, ובבני ברק יש גם את חיימקה ואת דידי פון (ככל הנראה צריך להשאיר אצלם את המכשיר)
לגבי גרסה:
- הקושחה הרשמית לג’לי סטאר להורדה בדרייב
- גם פה יש אפשרות להוריד קבצים מהקושחה
- גרסאות כשרות בלי אינטרנט- אפשר עם קיידרואיד, אייבלוק ועוד
-

https://s.click.aliexpress.com/e/_c4kNDOIj - למדריך המלא, שאלות, מדריכים ועוד כנסו לכאן-
https://mitmachim.top/topic/82266/מדריך-ג-לי-סטאר-jelly-star-האשכול-המרכזי?_=1772681383947
מפרט טכני
- עולה באליקספרס באזור ה700 ש"ח לפעמים יש מבצעים
- בארץ עולה באיזור 900
- מעבד: Helio G99
- זיכרון ראם: 8 GB (ניתן להרחבה מהזיכרון הפנימי)
- זיכרון רום: 256 GB (כמו"כ אני הוספתי כרטיס של חצי טרה)
- צבעים: אדום/ כחול/ שחור
- גרסת אנדרואיד: 13
- אחסון: 2 סימים או סים וכרטיס
- גודל מסך: 3 אינצ׳
- רזולוציית מסך: 480x854
- איכות מצלמה: 48 MP - איכותי בהרבה מכל סוגי השיאומי חצי טאצ׳ (באמת זה רק 12, אפשר לצלם ב-48, אבל זה לא יותר איכותי, רק יותר גדול)
- איכות מצלמת סלפי: 8 MP (איכותי גם)
- פנס די חזק + עיגולי תאורה חמודים למוזיקה וצלצולים
- סוללה: 2000 mAh (שורד קרוב ליום)
- OTG
- בלוטוס: 5.3
- NFC לתשלומים בהצמדת המכשיר
- חיישן קרבה
- חיישן סיבוב מסך
- תקשורת: 4G VoLTE עובד לי מצויין על כשר
- חיישן GPS (לשימוש לא מקוון מומלץ להשתמש ב GPS LOCKER)
- חיישן טביעת אצבע מאחורה, לא על המסך
- זיהוי פנים איכותי
- חור לכבל AUX
- חיישן IR לשליטה במזגנים גם ללא אינטרנט
- חיישן רדיו (יש לחבר חוט)
- שירותי Google Play מובנים עם אפליקציות מלאות, אפשר להתקין קיידרואיד
- מגן מסך מגיע עם המכשיר
- מגן סיליקון
- חוט לענידה על היד
מידע אישי
אחר קניית 2 פלאפונים כאלו מאלי’ (אחד לי ואחד לקרוב משפחה) ושימוש של כמה חודשים טובים
(אני משתמש בו כפלאפון כשר לשיחות עם מצלמה נגן GPS המכלול תפילון וכדו’)- הפלאפון מאוד מהיר ולא קורס גם בשימוש של הרבה אפליקציות ביחד
- הגודל של המסך נוח לרוב האפליקציות אם כי לוידאו זה קצת מעצבן וכן להקליד במסך אפשר להתרגל אבל זה לא לחסרי קואורדינציה…
- הפלאפון סופר עמיד בשימוש של כמה חודשים טובים אין כמעט בלאי, לא התנפץ כלום, והמהירות נשארה אותו דבר.
(וזה לא שהפלאפון לא נפל) - השעון מעורר לא מתאים לשימוש בשבת לשומרי תומ"צ כי הנודניק ממשיך ממשיך וממשיך…
- יש שהתלוננו שנמחקים להם אנשי קשר והפיתרון הוא לא להשבית את אפליקציית אנשי הקשר המובנית ועיין בקישור שהעליתי לעיל
- יש אפליקציות שהמסך מדי קטן בשבילן וחלק מהמסך מוסתר (נדיר ביותר), הפיתרון שהובא פה זה להקטין את גודל הכתב דרך ההגדרות
- לגבי תיקונים למכשיר הזה- יש את דיין תקשורת, ובבני ברק יש גם את חיימקה ואת דידי פון (ככל הנראה צריך להשאיר אצלם את המכשיר)
לגבי גרסה:
- הקושחה הרשמית לג’לי סטאר להורדה בדרייב
- גם פה יש אפשרות להוריד קבצים מהקושחה
- גרסאות כשרות בלי אינטרנט- אפשר עם קיידרואיד, אייבלוק ועוד
@קראנץ-ונילה
וואוו כל הכבוד זה היה נצרך - הקישור לקנייה בחנות הרשמית של יוניהרץ (קישור נקי ללא שיווק שותפים)-
-
@קראנץ-ונילה למה שווה לקנות את זה אלי אקספרס הרי יש מכס?
-
@קראנץ-ונילה למה שווה לקנות את זה אלי אקספרס הרי יש מכס?
@ezerphone
יש טריקים עם המכס למיטב זכרוני…
אתה כותב למוכר לכתוב שזה עלה קצת וכדו’
לא בטוח צריך לבדוק -
@ezerphone
יש טריקים עם המכס למיטב זכרוני…
אתה כותב למוכר לכתוב שזה עלה קצת וכדו’
לא בטוח צריך לבדוק@קראנץ-ונילה אשמח לדעת… ולגבי הכתיבה למוכר אמרו שזה לא עזר
-
@קראנץ-ונילה אשמח לדעת… ולגבי הכתיבה למוכר אמרו שזה לא עזר
-
@ezerphone אני אישית הזמנתי כמה וכמה פעמים ממש נהנה מהמכשיר מעולם לא שילמתי מכס ביקשתי עם המוכר שיכתוב 70$
@moti כתב בג׳לי סטאר- מכשיר המיני המתקדם ביותר:
מעולם לא שילמתי מכס ביקשתי עם המוכר שיכתוב 70$
כנ"ל , זה קורה מכמה סיבות
-
מוכרים הרבה פעמים מצהירים ערך נמוך
-
החבילות לא נבדקות תמיד בצורה מלאה אלה רק מדגמית.
-
עומס גדול על הדואר
אני יפרט יותר: כל חבילה שנשלחת לישראל חייבת להכיל מידע שנקרא הצהרת מכס , שם מופיע מידע כזה.
מה יש בחבילה , ערך המוצר , סוג משלוח , פרטי השולח והנמען.
לרשות המיסים יש מידע על מחירים של המון מוצרים והם משווים למידע שהוזן על ידי המוכר .
מה שכן יש כמה פקטורים שיכולים לגרום לזה שלא תשלמו .
אם המוכר מצהיר ערך נמוך והחבילה קטנה יש סיכוי טוב שלא תשלמו כי היא לא תיבדק בכלל , יש עשרות מליוני חבילות בשנה שמגיעות לארץ מקניות אונליין זה בלתי אפשרי לבדוק הכל ולכן בודקים מדגמית .
אמנם החבילות עוברות שיקוף בהרבה מהמקרים אבל זה לא תמיד קורה.
לפעמים אפילו אם כן יזהו חבילה שיש בה מידע שקרי על הערך לא יעכבו אותה כדי לא ליצור עומס מיותר על המערכת בסופו של דבר אם לא מדובר על מוצר בעל ערך גבוה , המס השולי שהמדינה מפסידה , הוא מינורי ולא שווה את האחסון , הטיפול , הפניה . במיוחד שהרבה פעמים אנשים פשוט לא ישחררו את החבילה כלל אם ידרשו מס והם יתקעו עם זה .
המסקנה היא כזאת :
חבילה קטנה שלא נראית כמכילה מוצר יקר בדרך כלל לא תשלמו עליה בכלל אפילו אם היא עולה יותר מ75 דולר .
מה שכן כדאי לשים לב שבחבילה שעולה יותר מ500 דולר צריך לשלם עקרונית גם מס יבוא ולא רק מע"ם ואז יותר משלתם להם לעכב את החבילה , וזה גם אם אני לא טועה עברת מס הרבה יותר חמורה אז כדאי לשים לב ולהיזהר.סליחה על אורך הפוסט והמיקום…אני מקווה שזה בסדר
-