דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

נגן M36 PLUS סקירה מלאה כולל קישורים טובים מניסיון במחירים הוגנים ALIEXPRES

הועבר עליאקספרס
53 14 2.6k 11

קרא עוד

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    117 צפיות
    י
    @לעכשיו התכוונתי לווילונות לחדרים ולסלון…
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    113 צפיות
    פב''ב הראשוןפ
    @לומד-מטעויות כתב: אם אני רוצה לתפוס את הקופונים הרלוונטים לי שזה עד תקרת המכס האפשרית בארץ, אם אני מכניס מוצר לעגלה שעולה הרבה זה תופס את כל הקופנים גם בסכום נמוך יותר, או רק לסכום הזה? @פב-ב-הראשון תודה אלוף!!! כמו ש @המח-היהודי כתב, אך רציתי להדגיש נקודה חשובה שיש מספר קופונים על כל כל תקרת מחיר, ולפעמים הם שונים בכמה סנט, אפשר כמובן לאסוף את כולם, לא צריך להבהל כשלוחצים על קופון נמוך יותר כשיש הודעה שאתה מפסיד כי תמיד אפשר לבחור בצד באיזה קופונים בדיוק להשתמש, הכי חכם זה קודם לאסוף בתחילת המבצע (לא תמיד כשמופיע הוא כבר התחיל) את הקופונים שנמצאים באלי אקספרס עצמו, ובשלב השני אני אישית הכי אוהב את הקופונים מהאתר זוזו דילס, יש פה עוד רשימה ארוכה של אתרי קופונים, שימו לב מה עוקץ לכם את הקאשבאק…
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    275 צפיות
    ישיי
    @יוני-אקספרס הוא ניראה טוב אבל ממש קטן, חוץ מזה אפשר גם על המלצות מהארץ אבל לא על מחירים גבוהים. תודה.
  • 4 הצבעות
    112 פוסטים
    6k צפיות
    ל
    לעכשיו כתב: נגן (לא אנדרואיד) מסך מגע ללא עברית בממשק (אם מכניסים קובץ עם שם בעברית אז השם מוצג מהסוף להתחלה) עם מצלמה! (יחסית נחמדה. לטעמי יותר טובה מהמצלמה של נוקיה 225) עקרונית עם תמיכה בסרטונים, אבל בפועל תומך רק בפורמטים מאוד מוגבלים יכול גם להקליט רמקול מובנה טעינה טייפ סי Spoiler [image: 15b4419a-f653-46c8-8d86-d6336d0e4bb6-image.png] ועוד אחד (לא אנדרואיד) מסך מגע+כפתור מצלמה ללא עברית בכלל (אם מכניסים קובץ עם שם בעברית השם יוצג מהסוף להתחלה, אבל במקום אותיות בעברית יהיו איקסים) עם מצלמה+אופציה להפוך את המצלמה לכיוונך (צריך גם להזיז פיזית את המצלמה+ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור המצלמה כדי להפוך את התמונה) עקרונית עם תמיכה בסרטונים, אבל בפועל תומך רק בפורמטים מאוד מוגבלים יכול גם להקליט רמקול מובנה טעינה טייפ סי Spoiler [image: image.jpeg]
  • 12 הצבעות
    47 פוסטים
    3k צפיות
    י
    @פב-ב-הראשון דווקא אני אישית נהנה מהם, יש לי נקודה ליד הבית, [וגם הרבה פעמים אין דרכם מכס], כל חברות השילוח השירות לקוחות ממש זבל, תערוך ותכתוב BS-MG או BR-MG