דילוג לתוכן
נהנים מהפורום? רוצים להכיר טובה, לעזור להחזקת והרחבת הפורום, ואולי גם לקבל קופון בדרך? כנסו דרך הקישורים שלנו:

מוצרי פורים מגניבים מטמו 🤡 🤡 🤡

טיפים ומדריכים
21 7 1.1k 7

קרא עוד

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    266 צפיות
    ב
    @י.מ.מ כתב: @בבציק השלט מתחבר לכל רחפן של החברה? לא יודע
  • נעליים

בקשת המלצות עלי אקספרס טמו נעליים
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    300 צפיות
    א
    בסוף קניתי את זה, ממש נח! https://www.temu.com/goods.html?goods_id=606492749071161&refer_page_name=bgas_refund_detail&refer_page_id=10070_1781264842739_jiu1f12n5b&refer_page_sn=10070 עריכה: נעל נוחה באיכות זוועה
  • 6 הצבעות
    8 פוסטים
    662 צפיות
    ezerphoneE
    @קראנץ-ונילה כתב בהמלצה | טלפון כשר חדש מאלי אקספרס: גם זה שאין לו מקשים בעברית… לא בטוח… לגבי הוולטה המוכר טוען שזה רק ענין של imei חיסרון נוסף יש דפדפן
  • 20 אחוז הנחה בטמו

טיפים ומדריכים טמו קופונים חיסכון
    24
    4 הצבעות
    24 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @א.ו כתב: כי לפעמים הוא נותן לי בגלל שאני קונה הרבה ונותן ביקורות טובות גם לי אמרו את זה וניסיתי בלי שאני קונה הרבה בטמו והוא גם נתן לי
  • 4 הצבעות
    112 פוסטים
    6k צפיות
    ל
    לעכשיו כתב: נגן (לא אנדרואיד) מסך מגע ללא עברית בממשק (אם מכניסים קובץ עם שם בעברית אז השם מוצג מהסוף להתחלה) עם מצלמה! (יחסית נחמדה. לטעמי יותר טובה מהמצלמה של נוקיה 225) עקרונית עם תמיכה בסרטונים, אבל בפועל תומך רק בפורמטים מאוד מוגבלים יכול גם להקליט רמקול מובנה טעינה טייפ סי Spoiler [image: 15b4419a-f653-46c8-8d86-d6336d0e4bb6-image.png] ועוד אחד (לא אנדרואיד) מסך מגע+כפתור מצלמה ללא עברית בכלל (אם מכניסים קובץ עם שם בעברית השם יוצג מהסוף להתחלה, אבל במקום אותיות בעברית יהיו איקסים) עם מצלמה+אופציה להפוך את המצלמה לכיוונך (צריך גם להזיז פיזית את המצלמה+ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור המצלמה כדי להפוך את התמונה) עקרונית עם תמיכה בסרטונים, אבל בפועל תומך רק בפורמטים מאוד מוגבלים יכול גם להקליט רמקול מובנה טעינה טייפ סי Spoiler [image: image.jpeg]