האם זה נסיון עוקץ?
-
ראיתי פרסום של מישהו שכתב כך:
שלום לכולם,
אני מעוניינת לרכוש פריט מחו"ל שעלותו באזור ה-1,400 ש"ח, אך מכיוון שאין ברשותי כרטיס אשראי, אני מחפשת מישהו שיוכל לבצע את ההזמנה עבורי.
איך זה עובד ולמה זה בטוח עבורכם?-
הזמנה ישירה אליכם: אתם מזמינים את המוצר לכתובת המגורים שלכם. המוצר נשאר אצלכם בידיים לאורך כל הזמן.
-
אפס סיכון: אין צורך להעביר לי מוצר לפני שקיבלתם תשלום. ברגע שהחבילה מגיעה אליכם, אני מגיעה עד אליכם הביתה (או לכל מקום ציבורי שתבחרו).
תשלום במזומן: במעמד המסירה, אני משלמת לכם במזומן את העלות המלאה של המוצר + בונוס של 200 ש"ח על העזרה והטרחה.
לסיכום: אתם רק מבצעים את ההזמנה הדיגיטלית, המוצר אצלכם כערבון, ואתם מרוויחים 200 ש"ח נקי ביד כשאני באה לאסוף אותו.
מי שמעוניין לעזור ולבצע את הרכישה (עדיפות לבעלי ניסיון בהזמנות מחו"ל), מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית לתיאום.
תודה רבה.
עד כאן הציטוט.
פרסם את זה אחד מכתובת המייל- [email protected]
אם מישהו חושב שזה רציני - שיפנה אליו באישי…לי זה כמובן לא נשמע הגיוני עמלה כזו לתיווך כזה
אני רק לא מצליח להבין איפה העוקץ… -
-
אולי האתר עצמו “מזמין” לך מוצר
-
אני דווקא מאוד יכול להבין ולהאמין שמישהו יסכים לשלם עלות כזאת של דמי טרחה.
זה פשוט סתם חור במוח לעשות את זה.@לעכשיו
אני יכול להבין מאוד מישהו כזה,
אבל מישהו כזה היה אמור לכתוב במילים שלו,
דוגמא:
אני מאוד ישמח למישהו שיזמין עבורי מוצר כלשהו ויעשה עמי חסד כי אין לי גישה וכ’,ואני יתגמל בתמורה בסכום של 200 ש"ח וכו’…
חוצמזה מה זה “אין לי כרטיס אשראי”? למי אין היום,
ונגיד שאין, מה - אין לך משפחה שיש להם??לא צריך בינה מלאכותית שתנסח לי כזה דבר… עם סיכונים ושכנועים…
נשמע לי מוזר כל הסיפור הזה… לא הייתי לוקח סיכונים מיותרים. (לא שאני מבין איפה העוקץ)
כך אני רואה מנקודת המבט שלי בכל אופן. -
ראיתי פרסום של מישהו שכתב כך:
שלום לכולם,
אני מעוניינת לרכוש פריט מחו"ל שעלותו באזור ה-1,400 ש"ח, אך מכיוון שאין ברשותי כרטיס אשראי, אני מחפשת מישהו שיוכל לבצע את ההזמנה עבורי.
איך זה עובד ולמה זה בטוח עבורכם?-
הזמנה ישירה אליכם: אתם מזמינים את המוצר לכתובת המגורים שלכם. המוצר נשאר אצלכם בידיים לאורך כל הזמן.
-
אפס סיכון: אין צורך להעביר לי מוצר לפני שקיבלתם תשלום. ברגע שהחבילה מגיעה אליכם, אני מגיעה עד אליכם הביתה (או לכל מקום ציבורי שתבחרו).
תשלום במזומן: במעמד המסירה, אני משלמת לכם במזומן את העלות המלאה של המוצר + בונוס של 200 ש"ח על העזרה והטרחה.
לסיכום: אתם רק מבצעים את ההזמנה הדיגיטלית, המוצר אצלכם כערבון, ואתם מרוויחים 200 ש"ח נקי ביד כשאני באה לאסוף אותו.
מי שמעוניין לעזור ולבצע את הרכישה (עדיפות לבעלי ניסיון בהזמנות מחו"ל), מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית לתיאום.
תודה רבה.
עד כאן הציטוט.
פרסם את זה אחד מכתובת המייל- [email protected]
אם מישהו חושב שזה רציני - שיפנה אליו באישי…לי זה כמובן לא נשמע הגיוני עמלה כזו לתיווך כזה
אני רק לא מצליח להבין איפה העוקץ… -
-
@בני-הבוט אולי העוקץ הוא לעקוץ את הטרחה ואת הזמן שלך ואחרי שתזמין הם יכולים להמשיך לבלבל אותך ולא לקחת את החבילה לעולמים
או שמי שמבקש הוא בעל האתר בעצמו ואתה תשלם להם הרבה כסף בלי לקבל בכלל מוצרצריך לבדוק מי המוכר,
אם ישראלי - יכול להיות שזה אמיתי מה שאתה אומר,
אם לא - אין סיכוי… לא? -
צריך לבדוק מי המוכר,
אם לא - אין סיכוי… לא?@m0556770852 לא יודע האתר לא נפתח לי בנטפרי
-
@m0556770852 לא יודע האתר לא נפתח לי בנטפרי
גם לי
-
גם לי
@m0556770852 זה גם מסמל שכנראה זה לא אתר מוכר מה שמגדיל את הסיכויים שמדובר באתר גנב
-
@m0556770852 לא יודע האתר לא נפתח לי בנטפרי
-
לי העוקץ נשמע פשוט יותר, העוקץ הוא שאתה תקנה מוצר ותשלם עליו-ואף אחד לא יבוא לקחת אותו. ואתה תיתקע איתו.
@לעכשיו כתב בהאם זה נסיון עוקץ?:
לי העוקץ נשמע פשוט יותר, העוקץ הוא שאתה תקנה מוצר ותשלם עליו-ואף אחד לא יבוא לקחת אותו. ואתה תיתקע איתו.
ומה העניין של ההוא לעשות לך את זה?
-
@לעכשיו כתב בהאם זה נסיון עוקץ?:
ומה העניין של ההוא לעשות לך את זה?
-
כתב בהאם זה נסיון עוקץ?:
או שמי שמבקש הוא בעל האתר בעצמו ואתה תשלם להם הרבה כסף בלי לקבל בכלל מוצר
@א.ו
לכן אמרתי שצריך לבדוק אם המוכר ישראלי או לא…"
צריך לבדוק מי המוכר,
אם לא - אין סיכוי… לא?
" -
לענ"ד עוד יותר פשוט
המוכר רוצה למכור
אתה תקנה
ויבוא אליך המוצר
ככה שאתה לא יכול להתלונן לחברת האשראי
ואף אחד לא יבוא לאסוף ממך
-ואז הוא ירוויח שימכור הרבה מוצרים@moti כתב בהאם זה נסיון עוקץ?:
לענ"ד עוד יותר פשוט
המוכר רוצה למכור
אתה תקנה
ויבוא אליך המוצר
ככה שאתה לא יכול להתלונן לחברת האשראי
ואף אחד לא יבוא לאסוף ממך
-ואז הוא ירוויח שימכור הרבה מוצריםהוא אשר אמרתי
כתב בהאם זה נסיון עוקץ?:
-
מישהו בדק אם המוכר ישראלי או סיני?
כי אם הוא סיני אז האפשרויות שהעלו פה קצת מופרכות…