נגן M36 איך ניתן לקבלו בהכי זול!
-
לשמחתי זה קרה להם
ולצערי רק פעם אחת
-
לשמחתי זה קרה להם
ולצערי רק פעם אחת
-

תודה -
בעבר מכרו נגן של M36 ב40 שקל משהו כזה דברו על זה במתמחים למי שזוכר השאלה היא האם גם עכשיו נתן למצוא אותו במחיר הזה.
@הישבשר-המלומד כתב בנגן M36 איך ניתן לקבלו בהכי זול!:
בעבר מכרו נגן של M36 ב40 שקל משהו כזה דברו על זה במתמחים למי שזוכר השאלה היא האם גם עכשיו נתן למצוא אותו במחיר הזה.
@מטען-נייד כתב בנגן M36 איך ניתן לקבלו בהכי זול!:
פעם זה היה אפילו 15 שקל!!
שניכם מתכוונים לאותו דבר
מחשבון רגיל זה היה עולה 40 ש"ח
ומחשבון חדש זה היה עולה 15 ש"ח -
הבאג היה שהמוכר הכניס את המחיר של הדולרים אבל הגדיר את זה בטעות בשקלים
כך שהמחיר שהיה אמור להיות 52 $ היה 52 ש"ח ועוד פחות למשתמשים חדשים או אחרי קופונים -
כך שהמחיר שהיה אמור להיות 52 $ היה 52 ש"ח ועוד פחות למשתמשים חדשים או אחרי קופונים@אלי-אקספרס כתב בנגן M36 איך ניתן לקבלו בהכי זול!:
כך שהמחיר שהיה אמור להיות 52 $ היה 52 ש"ח ועוד פחות למשתמשים חדשים או אחרי קופוניםלא נשמע לי… וכי המוכר באלי אקספרס יודע מה זה שקל בכלל?
הוא מכניס לפי דולר שמתורגם אוטומטית באתר של אלי אקספרס לשקלים. -
@אלי-אקספרס כתב בנגן M36 איך ניתן לקבלו בהכי זול!:
כך שהמחיר שהיה אמור להיות 52 $ היה 52 ש"ח ועוד פחות למשתמשים חדשים או אחרי קופוניםלא נשמע לי… וכי המוכר באלי אקספרס יודע מה זה שקל בכלל?
הוא מכניס לפי דולר שמתורגם אוטומטית באתר של אלי אקספרס לשקלים.@מים-אחרונים כתב בנגן M36 איך ניתן לקבלו בהכי זול!:
@אלי-אקספרס כתב בנגן M36 איך ניתן לקבלו בהכי זול!:
הוא מכניס לפי דולר שמתורגם אוטומטית באתר של אלי אקספרס לשקלים.מישהו במתמחים כתב שהוא עקב כל הזמן אחרי המחירים, והמחיר בשקלים בקישור הזול היה זהה כל הזמן למחירים בדולרים בקישורים האחרים
-
אני מבין שכך באמת היה, אני גם הזמנתי באותו זמן. חח
-
תכל’ס, מה אתם ממליצים יותר נגן m36 או השני שמומלץ, 100ומשהו אני לא זוכר…??