שימו לב!!! אין להעלות קישורי שותפים כלל ללא הוראת היתר!!!
מדריך כיצד לחפש מוכר אמין
-
אני מחפש מוצר מסוים ומצאתי הרבה דברים דומים ואין לי מושג למה לגשת
פה אני יכתוב כמה דברים שיעזרו לכם לבחור מוכרים אמינים באליאקספרסראשית יש להבין דבר אחד אלי אקספרס, (בניגוד לאמזון למשל) הוא לא חנות אלא שוק שבו הרבה בעלי חנויות מציעים את הסחורה שלהם, זה פלטפורמה שמאגדת בתוכה הרבה מאוד מוכרים ומתווכחת בינם לקונים הרבים בעולם.
אבל מה, כמו בכל מקום יש גם הרבה מוכרים נוכלים או סתם שאין להם מושג באמת למה הם נכנסו.
נכון שאלי אקספרס עושה הכל בשביל לתפוס אותם, אבל הדברים לוקחים קצת זמן…בשביל לבדוק מה רמת האמינות של המוכר צריך לבדוק 3 פרמטרים עיקריים
1. שנות פעילות החנות - חנות שכבר קיימת כמה שנים באלי זה אומר שזה חנות אמינה אתה מניח את העכבר על שם החנות ונפתח לך חלון כזה

החנות הזו פתוחה קרוב ל3 שנים מה שאומר שהיא חנות די אמינה (יש חנויות שפתוחות הרבה יותר זמן זה רק דוגמה)2. מספר העוקבים - יש לכל חנות אפשרות מעקב מה שאומר שאפשר לעקוב אחרי חנויות אמינות וחנות שיש לה הרבה עוקבים זה אומר שהקונים נותנים אמון בחנות
איך בודקים את זה?
לוחצים על שם החנות ונכנסים לחנות דרך אלי ושם כתוב מספר עוקבים למשל

3. משוב חיובי (אולי הדבר הכי חשוב )
מאוד פשוט ליד מספר העוקבים רשום את כמות המשוב

וכמובן מומלץ לעבור על התגובות שהלקוחות כתבו על החנות
אז איך עושים את זה? מאוד פשוט לוחצים על המילה ביקורת חיובית

וישר תעברו לתגובות

בהצלחה בכל הקניות שלכם
ב"ה בהדרכה הבאה אכתוב כיצד למצוא מוצרים אמינים ואיך אני אדע שהמוצר הזה טוב בשבילי -
M moti העביר נושא זה מ-המגרש של המומחים
-
והנה עוד אפשרות לכל מי שמעוניין
תוסף מומלץ מאוד
ממש ממש עוזר לי!מצא לי באלי
https://chromewebstore.google.com/detail/shopping-assistant-aliexp/ejjhlpepcaaaehcemmjgnaekfggehdan?pli=1 -
והנה עוד אפשרות לכל מי שמעוניין
תוסף מומלץ מאוד
ממש ממש עוזר לי!מצא לי באלי
https://chromewebstore.google.com/detail/shopping-assistant-aliexp/ejjhlpepcaaaehcemmjgnaekfggehdan?pli=1 -
מז’תומרת?
כשאתה נמצא בקישור של המוצר
אז התוסף מסתכל על התגובות
אמינות מוכר
ואמינות מוצר (כמה קנו)
דירוגים וכו’ -
באנקר לדוגמא יש את החנות הרשמית של אנקר ששם כל המוצרים בוודאות מקוריים (כעת א’‘א להזמין ממנה) ויש מוכרים אחרים שמוכרים מוצרים של אנקר ושם מומלץ לבדוק ע’'פ המדריך של @דגש
שהוא מהווה אינדיקציה למוכר מאומת שלא מוכר זיופים ושטויות. עדיף כמובן לבדוק מספר עוקבים וביקורות כמו שכתב